Zo werkt het

Registreer je dan als kandidaat.

 1. Het aanmeldproces gaat in eenvoudige stappen. Na registratie ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail. Jouw profiel is uitsluitend zichtbaar voor geregistreerde werkgevers die een abonnement hebben. Op ieder gewenst moment kun jij je profiel bekijken, bewerken of afmelden.

  Bij registratie kun jij jouw cv knippen en plakken - hiervoor de tekst selecteren en dan toets je (CTRL+C en CTRL+V) of simpel met de muis (rechter muisknop) in het hiervoor gemaakte vakje.

  (Tips voor het maken van een goede cv vind je overal op internet. Of laat je helpen door gespecialiseerde bedrijven.)

 2. Wil je niet dat gebruikers jouw naam zien? Dan kun je ervoor kiezen om je cv op niet zichtbaar te zetten (hier zijn twee knopjes voor) of gebruik een alias.

 3. Zie je een passende baan? Onderaan de vacature die je hebt geselecteerd vind je een aantal knoppen. Wil je solliciteren dan kan dat door op de knop Solliciteer nu! te drukken en nog een keer onderaan jouw cv dan is de sollicitatie verstuurd naar de betreffende bedrijf. Je kan dat ook zien onder mijn sollicitaties!

 4. Baan gevonden? Van harte! Log even in en klik op CV afmelden wel zo netjes!

 5. Onder het knopje Bekijk mijn sollicitaties kan je zien waar en wanneer je allemaal heb gesolliciteerd.

 6. Ben je actief met solliciteren? Dan kom je elke keer weer boven aan de lijst van werkzoekenden te staan. Log je nooit in? Dan zak je steeds verder naar onderen.

 7. CV aanpassen. Dat kan altijd. Niet vergeten om het op te slaan.

 8. Heb je nog vragen? Dan kan je ons altijd een mail sturen onder contact of ons bellen.


Veel succes met het vinden van een leuke baan!