ContactgegevensCovebo Barneveld
Harselaarseweg 48
3771 MB Barneveld

T: 0342 417 177
E: hoeks@covebo.nl
I: https://www.covebo.nl


Bedrijfsinformatie

Covebo Barneveld

Covebo Uitzendgroep. Onze naam zegt het al: wij zenden mensen uit, werven én selecteren. We zijn een ambitieus en snelgroeiend bedrijf, maar hoe groot we ook worden, Covebo verliest nooit zijn persoonlijke, directe en informele cultuur. De mensen die er werken zijn gedreven, een tikkeltje gek, ambitieus, gezellig en hartelijk. We werken graag samen en staan altijd voor elkaar klaar!

Dit doen wij
Elke dag werken we met zijn allen hard om onze uitzendkrachten en onze klanten de beste service te leveren die we te bieden hebben. Iedereen is gedreven om alles tot in de puntjes te regelen, denk bijvoorbeeld aan vervoer, zorgverzekeringen, huisvesting en taalles voor onze (internationale) uitzendkrachten. Onze slogan is dan ook niet voor niets ‘Gewoon Goed Geregeld’. Door ondernemerschap, lokale marktkennis, enthousiasme en gedrevenheid willen wij onze ambitie verwezenlijken: een top 10 positie op de Nederlandse uitzendmarkt!

Goed geregeld!
‘Gewoon Goed Geregeld’ geldt niet alleen voor de klanten en uitzendkrachten, ook voor de interne medewerkers is alles dik voor elkaar! Wat dacht je van een bar op kantoor, elk jaar een spetterend personeelsfeest, een heuse familiedag, waarbij jouw familie ook kennis kan maken met Covebo, het samen vieren van onze successen, een portal met opleidingen en cursussen om jezelf verder te ontwikkelen, en vergeet niet de heerlijke lunches (vooral op vrijdagmiddag!). Uiteraard zijn ook je salaris en overige arbeidsvoorwaarden netjes geregeld.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Midden Nederland

Vind een bedrijf in regio Midden Nederland


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Midden-Nederland.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Midden-Nederland.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!